ANKARA / ALTINDAĞ - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Battalgazi Mah. Selçuk Cad. 931. Sok. No 13 Altındağ / ANKARA
Vizyon
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Misyonumuz; Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünyada ve Türkiye de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Otopark:1
9.00-14.10
Pansiyon Bulunmamaktadır
Ulaşım
Toplu taşıma araçları, okulumuz çevresine sık sık sefer düzenlemektedir. Sıhhiye ve Ulus´tan 320,321,322 numaralı EGO otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca yine Sıhhiye ve Ulus´tan "Siteler/Eskiyol" dolmuşları sık sık kalkmaktadır.
Okulumuzla anlaşmalı herhangi bir servis bulunmamaktadır.
ANKARA - ALTINDAĞ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Altındağ ilçesinde bulunmaktadır, Kızılay ve Sıhhiye´ye yaklaşık 30 dakikalık otobüs mesafesinde, Ulus´a ise 20 dakikalık mesafededir.
Okulumuz düzenlenen çeşitli yarışmalara katılım sağlamaktadır.